Наставник Динамо Олександр Хацкевич прокоментував нічию з Шахтарем (0:0):

«Підопічні повністю віддалися грі, витримали фізично і виконали план на гру, але суддівська помилка, яка повинна була бути, все-таки відбулася. Був чистий пенальті, коли Бутко зіграв рукою. Команда сприйняла це дуже гостро, це просто неподобство.

Ми на суддівство не звертаємо увагу, якщо нормально судять, але коли допускаються такі помилки, які могли вплинути на результат матчу... Потрібно з цим боротися. Як? Не знаю. Це наш принциповий суперник, прийшло стільки вболівальників, але результат нас не задовольнив.

Чемпіонат проводиться тільки для однієї команди - немає питань. Але треба за такі помилки карати людей, вони теж повинні нести відповідальність. На такі матчі потрібно призначати більш кваліфікованого арбітра, а цей перед грою був біліше своєї жовтої майки», - сказав Хацкевич в інтерв'ю програмі ПроФутбол.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що лідер Шахтаря отримав травму в матчі з Динамо.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще