Зірковий французький нападник Атлетіко Антуан Грізманн, судячи з усього, визначився зі своїм наступним місцем роботи.

26-річний футболіст активно контактує з Барселоною. Грізманн і каталонський гранд настільки просунулися в переговорах, що вже досягли принципової угоди за контрактом, інформує Le10Sport.

Французьке видання зазначає, що Грізманн вже погодив з Барсою терміни контракту. Тепер керівництво Блаугранас сподівається провести плідні переговори з босами Атлетіко, щоб знизити ціну на Грізманна. Матрацники зараз хочуть отримати 100 млн євро - суму відступних за гравця.

Відзначимо, що до цих пір відновлюється дорогий новачок каталонців Усман Дембеле, і не відомо, скільки часу йому знадобиться, аби набрати оптимальні кондиції.

Також взимку Барселону може залишити ціла група виконавців. Головному тренеру клубу Ернесто Вальверде виявились не потрібними Томаc Вермален, Алейш Відаль та Арда Туран. Іспанський спеціаліст попросив керівництво клубу продати вищезазначених виконавців вже в найближче трансферне вікно.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал Знай.Спорт уже повідомляв, що лідер Атлетіко може перейти в Барселону.