Генеральний директор Golden Boy Promotions Оскар де ла Хойя висловив упевненість в тому, що ніщо не перешкодить проведенню реваншу між Саулем Альваресом (49-1-2, 34 КО) і чемпіоном світу IBF / IBO / WBA / WBC в середній вазі Геннадієм Головкіним (37-0-1, 33 КО).

"Цього тижня я їду до Канади, майбутній бій (Давида Лем'є з Біллі Джо Сондерсом) дуже важливий, тому що виявить ще одного претендента на поєдинок з Альваресом або Головкіним.

Весь світ чекає матчу-реваншу. Для нас це першочерговий варіант для Альвареса. Не думаю, що щось може зупинити цей поєдинок. Альварес хоче битися, Геннадій хоче битися. Просто йдуть переговори, і я впевнений, що з промоутерами Головкіна ми зможемо укласти гарну угоду", - передає слова Де ла Хойї BoxingScene.

Нагадаємо, 16 вересня на Т-Mobile Arena у Лас-Вегасі пройшов бій Головкін - Альварес, який завершився спірною нічиєю.

Промоутер розповів про пріоритет для Альвареса. А команда Головкіна вважає, що Альварес біжить від реваншу.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Головкін розповів, скільки ще хоче виступати в боксі.

Фото – facebook.com/SaulCaneloAlvarez