Форвард французького ПСЖ і збірної Бразилії Неймар в черговий раз поміркував про бажання стати володарем премії Золотий м'яч.

"Зрозуміло, мені хотілося б виграти Золотий м'яч. Але це складне завдання. І це залежить не тільки від мене, а й від моїх партнерів по команді і деяких інших чинників.

Тут важливі і чемпіонат світу, і Ліга чемпіонів. Тому потрібно домагатися відповідних результатів: в першу чергу командних перемог, а потім вже і особистих", - сказав Неймар.

Нагадаємо, що влітку Неймар перейшов з Барселони в ПСЖ за 222 мільйони євро. Однією з причин трансферу називалося те, що бразилець не хоче бути в тіні Ліонеля Мессі і має намір поборотися за Золотий м'яч в якості гравця іншої команди.

Відзначимо, що в останні 10 років Золотий м'яч вигравали лише два футболісти - Мессі і Кріштіану Роналду (кожен - по 5 разів).

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Неймар продемонстрував прийом з вуличного футболу.