Головний тренер Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью оцінив можливість придбання Кріштіану Роналду та прокоментував останні недвачі мадридського Реала:

"Реал в кризі, у команди погані результати. Але це клуб, в якому я працював три роки, він мені не байдужий. Думаю, я повинен бути останнім, хто буде підливати масло у вогонь.

Щоб трохи загасити вогонь водою, я скажу, що Кріштіану - той гравець, якого хоче кожен тренер і кожен клуб, але він може бути тільки у одного тренера і клубу - Зінедіна Зідана і мадридського Реала. Таке моє відчуття", - заявив португальський фахівець у коментарі Sky Sports.

Нагадаємо, що мадридський Реал вилетів з Кубка Іспанії, програвши Леганесу. Також Вершкові йдуть на четвертій сходинці в турнірній таблиці та відстають від Барселони на 19 очок.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Реал опустився нижче плінтуса. Зідан вже оновив резюме.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще