Київське Динамо націлилося на капітана збірної Румунії та захисника італійського Наполі Влада Кірікеша. Як повідомляє грецьке видання Sdna.gr, 28-річний футболіст є одним із варіантів підсилення київського клубу.

Нагадаємо, що нещодавно з'явилась інформація, що нібито Динамо цікавиться футболістом грецького ПАОКа, перуанцем Карлосом Сомбрано. За інформацією джерела, Динамо розглядає і кандидатуру Кірікеша, контракт якого з Наполі чинний до 30 червня 2020 року. Трансферна вартість румуна оцінюється у 6 мільйонів євро, повідомляє видання Transfermarkt.

В активі Кірікеша 48 поєдинків за національну збірну Румунії. Нагадаємо, нещодавно головний редактор журналу Футбол Артем Франков повідомив, що Динамо підпише центрального захисника зі світовим ім'ям.

У нинішньому сезоні Кірікеш зіграв 6 поєдинків у чемпіонаті Італії. У відбірковому турнірі до ЧС-2018 захисник провів 7 матчів за збірну Румунії.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Динамо знайшло новачка у Швеції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще