Французький ПСЖ в рамках чвертьфіналу Кубку Франції розгромив Марсель з рахунком 3:0. Однак парижина зіткнулись з серйозною проблемою - травму отримав нападник Кіліан Мбаппе.

У першому таймі 19-річний француз отримав удар по нозі, а на другу половину зустрічі вже не вийшов. Наразі невідомо, чи відновиться Мбаппе до наступного тижня.

"Киліана вдарили по гомілкостопу, і він попросив заміну у перерві. Сподіваюся, травма несерйозна", - заявив головний тренер ПСЖ Унаї Емері після гри.

Зазначимо, що у попередньому матчі з Марселем (також закінчився перемогою парижан з рахунком 3:0) травму отримав Неймар. Його участь у матчі з Реалом також під питанням.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Бразилець вважає, що йому необхідна операція на щиколотці – обстеження виявило у бразильця тріщину п'ятої плюсневої кістки. Неймар хоче повноцінно відновитися перед ЧС-2018, але керівництво ПСЖ вважає, що можна обійтися без операції.

У контракті Неймара з паризьким клубом прописано, що остаточне рішення з приводу хірургічного втручання залишається за клубом. У разі операції, бразилець повернеться в кращому випадку в травні, а так є шанс, що він зіграє в чвертьфіналі Ліги чемпіонів, якщо ПСЖ туди проб'ється.

Унаї Емері вважає, що Неймару не слід лягати на операційний стіл, але батько футболіста все ж наполягає на операції.

Нагадаємо, ПСЖ гратиме матч-відповідь проти Реала 6 березня. Перша гра у Мадриді закінчилась перемогою Реала з рахунком 3:1. Парижанам потрібно вдома вигравати з мінімальним рахунком 2:0, щоб вийти у чвертьфінал Ліги чемпіонів.

Дивіться: Мбамме травмувався у матчі з Марселем

Як повідомляв портал Знай.Спорт, Неймар вже четвертий рік поспіль пропускає матчі 11 березня з різних причин. Цікаво, що у цей день народилась його сестра.