Зірковий форвард мадридсього Реала Кріштіану Роналду похизувався у соцмережі світлиною свого сина, який скопіював знамените святкування португальського гравця.

«Син каже: папа, я буду таким же, як ти. Що ви думаєте про це? »- написав Кріштіану на своїй сторінці в Інстаграм.

Відзначимо, що Роналду, який у 20 іграх Прімери-2017/18 провів 14 голів і зробив 7 ассистів, переконаний, що ще здатний виграти Золотий м'яч, але для цього потрібно буде здобути кілька трофеїв.

У 2017 році португалець в п'ятий раз завоював Золотий м'яч, що стало наслідком у тому числі успішних виступів Реала, який виграв Лігу чемпіонів і чемпіонат Іспанії.

33-річний Роналду впевнений, що йому під силу виграти шостий Золотий м'яч, але для цього потрібні перемоги мадридської команди в різних турнірах і успіх збірної на чемпіонаті світу-2018.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

«Я ніколи не міг подумати, що виграю Золотий м'яч п'ять разів. І якщо б моя кар'єра завершувалася прямо зараз, то я б був цілком задоволений своїми досягненнями. Якщо мені вдасться виграти цей трофей ще два-три рази, то я буду неймовірно щасливий».

«Відчуваю, що у мене є ще сили боротися за черговий Золотий м'яч. Щоправда, багато залежить від того, що вдасться виграти команді», — цитує Роналду AS.

Реал у нинішньому сезоні вже вилетів з Кубка Іспанії, а в чемпіонаті відстає від Барселони на 15 очок, тому єдиною реальною можливістю залишається Ліга чемпіонів, де команда у першому матчі 1/8 фіналу обіграла ПСЖ 3:1.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, у Ла Лізі битимуться кіберфутболісти.