Сьогодні, 6 березня, відбудуться два матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. В Англії на стадіоні Анфілд Ліверпуль прийматиме португальський Порту.

У першій грі команда Юргена Клоппа здобула розгромну перемогу з рахунком 0:5. Хет-триком відзначився Садіо Мане, ще по голу на свій рахунок записали Мохаммед Салах та Роберто Фірміно.

На думку букмекерів Gamebet, фаворитом другого матчу також є Ліверпуль. Коефіцієнт на перемогу англійців - 1,48. Нічия має коефіцієнт 4,15, а перемога португальців - 7,05.

Зазначимо, що Ліверпуль є п'ятиразовим переможцем Ліги чемпіонів. Востаннє англійська команда перемагала у найпрестижнішому клубному турнірі Європи у 2005 році. Тоді Ліверпуль відігрався після рахунку 0:3 на користь Мілана.

У паралельному матчі гратимуть французький ПСЖ та іспанський Реал. У пешому матчі в Мадриді переміг Реал з рахунком 3:1. ПСЖ потрібно перемагати з мінімальним рахунком 2:0, щоб проходити у наступний раунд.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Жеребкування чвертьфіналу Ліги чемпіонів відбудеться 16 березня, коли визначаться усі переможці 1/8 фіналу. Донецький Шахтар має усі шанси на вихід, адже у першому матчі в Харкові "гірники" перемогли Рому з рахунком 2:1.

Фінальний матч Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня 2018 року на стадіоні Олімпійський у Києві. Призовий фонд турніру у цьому році складає 1,3 млрд доларів.

Переможець Ліги чемпіонів 2017/18 як представник УЄФА братиме участь у Клубному чемпіонаті світу ФІФА 2018, який пройде в Об'єднаних Арабських Еміратах, і також отримає право зіграти проти переможця Ліги Європи УЄФА 2017/18 в Суперкубку УЄФА 2018, який пройде в Талліні.

Дивіться: огляд першого матчу Порту - Ліверпуль

Як повідомляв портал Знай.Спорт, ПСЖ змінив назву перед матчем-відповіддю із Реалом та сподівається, що це принесе йому удачу.