Мадридський Реал вдома зіграв внічию із Баварією та вийшов у фінал Ліги чемпіонів.

Німці відкрили рахунок вже на 2-й хвилині грі. Йозуа Кімміх потужно пробив після невдалого виносу Серхіо Рамоса. Однак вже на 10-й Карім Бензема зрівняв рахунок та, здається, сам був у шоці від того, що забив.

Баварія сама у себе відібрала фінал. Ще у першому таймі Хамес Родрігес повинен був вирівнювати загальний рахунок, але з метра вдарив вище воріт. Одразу після перерви Бензема оформив дубль після жахливої помилки Свена Ульрайха.

Хамес все ж забив свій м'яч, але, попри всі старання, на більше Баварії не вистачило. Фінальний рахунок 2:2 і Реал вийшов у третій поспіль фінал Ліги чемпіонів.

Перша гра у Мюнхені

Реал вигравав Лігу чемпіонів 12 разів (рекорд) та є чинним володарем трофею. У минулорічному фіналі, який відбувся у Кардіффі, мадридці обіграли Ювентус з рахунком 4:1. Реал став першим в історії клубом, якому вдалося виграти дві Ліги чемпіонів поспіль. У 2016 році "вершкові" перемогли у фіналі мадридський Атлетіко.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фінальний матч Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня 2018 року на стадіоні Олімпійський у Києві. Призовий фонд турніру у цьому році складає 1,3 млрд доларів.

Переможець Ліги чемпіонів 2017/18 як представник УЄФА братиме участь у Клубному чемпіонаті світу ФІФА 2018, який пройде в Об'єднаних Арабських Еміратах, і також отримає право зіграти проти переможця Ліги Європи УЄФА 2017/18 в Суперкубку УЄФА 2018, який пройде в Талліні.

Дивіться: огляд матчу Баварія - Реал

Як повідомляв портал Знай.Спорт, у першому півфіналі Ліги чемпіонів Ліверпуль впевнено обіграв Рому з рахунком 5:2.