Манчестер Юнайтед вперше за час своїх виступів у найсильнішій англійській лізі на виїзді програв всім трьом командам-новачкам у рамках одного сезону.

За підсумками сезону-2016/17 Ньюкасл, Брайтон Енд Хоув Альбіон і Хаддерсфілд піднялися з Чемпіоншіпа в Прем'єр-лігу Англії. У сезоні 2017/18 манкуніанці програли в гостях і Ньюкаслу (0:1), і Брайтон Енд Хоув Альбіону (0:1), і Хаддерсфилду (1:2).

Поразка від Брайтон Енд Хоув Альбіона відбулася вчора, 4 травня. "Чайки" виграли свій поєдинок з рахунком 1:0 завдяки голу Паскаля Гросса та забезпечили собі прописку в АПЛ на наступний сезон.

Мрія здійснилася

Колишній нападник Манчестер Юнайтед Дімітар Бербатов, який зараз грає за індійську Кералу Бластерс, почав кінокар'єру.

У болгарському фільмі "Революція X" знаменитий болгарин зіграв мафіозі Караваджо. 37-річний Бербатов перевтілився у члена злочинного угруповання.

У болгарський прокат фільм вийде 11 травня.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Цікаво, що Дімітар Бербатов вивчав англійську мову, переглядаючи в оригіналі художній фільм «Хрещений батько». Відомо, що болгарин великий шанувальник цього кіношедевру. Крім футболу Дімітар захоплюється малюванням і баскетболом. Бербатов є спонсором дитячих благодійних установ у Болгарії, надаючи фінансову підтримку п'яти дитячим будинкам. Він також планує відкрити футбольну академію у своєму рідному місті Благоєвграді. 15 листопада 2009 року у Дімітара і його давньої подруги Олени народилася донька, яку назвали Деа (Dea).

Нагадаємо, раніше портал Знай.Спорт повідомляв, англійська команда встановила антирекорд.