Японський боєць змішаних єдиноборств (ММА) Кедзі Хорігуті нокаутував свого суперника з США Йена Макколла за дев'ять секунд.

Бій пройшов 6 травня на турнірі RIZIN FF 10 в японському місті Фукуока.

Американець впав на ринг після того, як Кедзі Хорігуті атакував його хуком з лівої руки. Коли японець хотів нанести ще один удар, рефері зупинив поєдинок.

Дивіться відео бою:

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Нагадаємо, зірка UFC Конор Макгрегор нокаутував Жозе Альдо за 13 секунд, оформивши таким чином найшвидший нокаут в історії титульних боїв UFC. Бій відбувся в Лас-Вегасі на турнірі UFC 194, який пройшов 12 грудня 2015 року.

Боєць ММА дискваліфікований за небезпечний для життя прийом

Тайський боєць першої найлегшої ваги Крітсада Конгрішай отримав дискваліфікацію за свій прийом суплекс (кидок прогином), яким він фінішував в бою проти Робін Каталана. Інцидент стався на турнірі ONE Iron Will.

"Це рішення було прийнято після неодноразового вивчення повтору бою з декількох ракурсів. В ONE заборонені всі види суплекса і будь-яка спроба застосувати цей кидок в нашій клітці закінчиться дискваліфікацією", - написав на своїй сторінці в Facebook президент ONE Чатрі Сітійотонг.

Тепер професійний рекорд Конгрішая налічує шість перемог і чотири поразки.

Легально: вперше в історії будуть проводити бої без рукавичок

У Шайенні, столиці штату Вайомінг, США відбудеться перший в історії легальний вечір боксерських боїв без рукавичок. Це перша офіційна подія такого роду починаючи з 1889 року.

Всього в рамках вечора заплановано 12 боїв. Повідомляється, що одним з учасників стане екс-чемпіон світу за версією IBF в легкій вазі 42-річний Пол Спадафора. Крім Спадафори в поєдинках візьме участь важковаговик Боббі Ганн, який раніше вже неодноразово брав участь в несанкціонованих боях без рукавичок і вважається чемпіоном у цьому виді єдиноборств.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, уперше в історії ММА жінка-трансгендер виграла бій у чоловіка.