55-річного мотогонщика Еріка Геборса знайшли мертвим у понеділок, 7 травня.

У неділю ввечері спортсмен пропав безвісти, коли вистрибнув з човна в крижану воду, намагаючись врятувати з води цуценя сіба-іну, якого подарував дружині. Друзі Еріка кинулися на допомогу, але повернулися в човен через занадто холодну воду.

У пошуках загиблого брали участь рятувальники на човнах і вертольоті. Тіло Геборса знайшли у рекреаційному ставку.

Ерік Геборс - єдиний гонщик-мотокросмен в історії, який став чемпіоном світу в трьох класах: 125, 250 і 500 кубів. У 1988 році він став спортсменом року і виграв Національний трофей за спортивні заслуги.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Трагічна смерть футболіста

Захисник французького футбольного клубу Гавр Самба Діоп помер у віці 18 років.

Як повідомили на сайті команди, молодий гравець помер у п'ятницю ввечері. При цьому про причини смерті поки нічого не відомо.

"Це жахливий момент для всіх гравців, від школи до основної команди, співробітників, волонтерів та адміністрації клубу. Гавр висловлює свої найглибші співчуття родині Самби Діопа", – йдеться в заяві Гавра.

Клуби елітного дивізіону Франції вшанують пам'ять померлого 18-річного футболіста під час матчів 32-го туру.

Дивіться: заїзд Еріка Геборса на Гран-Прі Бельгії у 1988 році

Як повідомляв портал Знай.Спорт, трагічно помер відомий футболіст з чемпіонату Мексики.