Реванш між чемпіоном світу за версіями WBA (Super), IBO, WBC і IBF в середній вазі казахстанцем Геннадієм Головкіним (38-0-1, 33 КО) і мексиканцем Саулем Альваресом (49-1-2, 34 КО) не відбудеться.

Таку думку висловив президент промоутерської компанії Golden Boy, який представляє інтереси Сауля Альвареса, Ерік Гомес.

"Зараз шанси на організацію цього бою мертві. Ми втратили п'ять-шість тижнів, чекаючи відповіді від них. Але ті питання, з якими вони повернулися через таку кількість часу - образливі. Їх вимоги просто смішні. Ми будемо рухатися далі. Я думаю, що Головкін просто боїться повторного бою, адже за одним виправданням відразу випливає інше", - передає слова Гомеса BoxingScene.

Допінг-скандал з Альваресом

Напередодні реваншу проти Головкіна, який був запланований на 5 травня в Лас-Вегасі на T-Mobile Arena, навколо Альвареса розгорівся допінг-скандал, після чого Головкін звинуватив мексиканця і його команду у брехні. Промоутер Альвареса Ерік Гомес відповів на слова Головкіна, підкресливши, що Головкін не хоче бою з Альваресом.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

В допінг-пробах Сауля Альвареса від 17 та 20 лютого виявили незначну кількість кленбутерола. Відзначається, що за допомогою цього препарату можна швидше нарощувати м'язову масу і спалювати жир. Повторні допінг-проби мексиканця не показали слідів заборонених препаратів в організмі Альвареса.

Промоутерська компанія Альвареса Golden Boy заявила, що кленбутерол міг потрапити в організм боксера разом із зараженим м'ясом. Як повідомляється в прес-релізі промоутерської компанії, це відбулося "через підвищений рівень забруднення м'яса в Мексиці, від чого постраждали вже багато спортсменів".

Альварес дискваліфікований до 17 серпня, і повернеться на ринг 15 вересня, напередодні Дня незалежності Мексики.

Реванш Головкін - Альварес може пройти у вересні.

Нагадаємо, 16 вересня року на Т-Mobile Arena у Лас-Вегасі пройшов бій Головкін - Альварес, який завершився спірною нічиєю. На думку багатьох людей зі світу боксу, судді вкрали у Головкіна чисту перемогу. Альварес вважає, що виграв той бій.

Після цього бою Головкін заявив, що готовий змінити вагову категорію, а також повідомив, що планує битися ще три-п'ять років.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Сауль Альварес готовий пройти перевірку на детекторі брехні.

Фото – Getty Images