В рамках сьомого туру чемпіонату України "Шахтар" у Харкові прийматиме ФК "Маріуполь". Матч відбудеться 1 вересня.

Букмекери впевнені у перемозі "Шахтаря". На те, що вони візьмуть три очки, пропонується коефіцієнт 1,05. У той же час сенсаційна перемога "Маріуполя" оцінюється коефіцієнтом 30,00. Також не дуже ймовірною букмекери вважають і нічию - коефіцієнт 14,00.

У минулому сезоні "Шахтар" і "Маріуполь" зустрічалися на футбольному полі п'ять разів (чотири рази в рамках української Прем'єр-ліги, а також один раз в Кубку України) і "гірники" здобули п'ять перемог - 3:1, 3:1, 3:0, 5:1 і 1:0.

Раніше повідомлялося, що у середу, 30 серпня, відомий український півзахисник англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко взяв участь у зйомках серіалу про клуб "All or Nothing" ("Все або Нічого"), де згадав про початок своєї кар'єри у футболі.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Так, колишній гравець "Шахтаря" розповів і про війну на сході України, при цьому назвавши ситуацію, яка в ній відбувається "складною".

"Я грав п'ять років за "Шахтар". Але потім була дуже складна ситуація в нашій країні, і моя родина вирішила переїхати до Москви. Це був дуже складний час для мене. Я не грав п'ять місяців, у мене не було команди. Тільки тренувався сам, з моїми друзями на вулиці або десь ще", – пояснив футболіст збірної України, передає tribuna.com.

До речі, поки головні європейські чемпіонати, а також групові стадії єврокубків не почалися, сайт УЄФА опублікував свій перелік 50 гравців, які можуть здивувати в новому сезоні. Серед них і два українських футболіста.

Мова йде про двох гравців київського "Динамо" Віктора Циганкова та Володимира Шепелєва, на яких журналісти пропонують звернути увагу європейським уболівальникам.

Щодо Шепелєва, то на сайті УЄФА відзначають, що 21-річний гравець лише в лютому 2017 зіграв першу гру за основу "Динамо", а до кінця сезону 2017/2018 у нього було 36 матчів киян. Крім того, футболіст за цей час зіграв три матчі за Національну збірну України.

Нагадаємо, Манчестер Юнайтед стартував прем'єр-ліги з "слизькою" перемоги.

Як повідомляв Знай.иа, лінива, недолуга і неосвічена: дружина футболіста розповіла про свої цінності

Також Знай.иа писав, з того ж тіста, що Шевченко: українські футболісти увійшли до рейтингу кращих в Європі.