21-річний півзахисник молодіжної збірної Данії Міккель Дуелунд підписав контракт з ФК "Динамо" Київ.

Про це повідомив президент команди Ігор Суркіс.

В "Динамо" Дуелунд, який перебрався з данського ФК "Мідтьюллана", буде виступати під 99-м номером.

"За Міккелем ми спостерігали давно, як мінімум, протягом сезону. Все селекціонери, які його бачили, рекомендували його запросити. У нього є хороша перспектива, адже він росте. Крім усього іншого, він може принести ту користь команді в атаці, яка необхідна. Дуелунд - чиста "десятка", він може зіграти і першим, і другим нападником, добре володіє першим пасом, вміє розганяти атаки. Це досить молодий хлопець, який, на мій погляд, може відразу заграти в нашій команді", - сказав президент киян Ігор Суркіс.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У нинішній кампанії 21-річний виконавець зіграв на клубному рівні 7 матчів і віддав 2 результативні паси.

Крім того варто відзначити, що Дуелунд в юнацькому віці перейшов в данський "Мідтюлланда", де починав з юнацького чемпіонату країни, а згодом доріс і до першої команди. З "Мідтюлландом" двічі ставав чемпіоном Данії. Також Міккель є футболістом молодіжної збірної Данії і може зіграти на будь-якій позиції в півзахисті.

Разом з тим варто зазначити, що перспективний захисник бразильського футбольного клубу "Корінтіанс" Сидклей вже на шляху до України.

Так, 25-річний бразилець розмістив пост, де він написав, що вже сумує за своєю родиною і вказав напрямок своєї подорожі – Україна.

За попередньою інформацією, "Динамо" заплатить "Корінтіансу" 5 мільйонів євро за захисника.

Також, варто відзначити, що на початку травня в російському Сочі відбулося засідання наглядової ради організаційного комітету "Росія-2018", в якому взяли участь президент Росії Володимир Путін і глава ФІФА Джанні Інфантіно.

Як відомо, під час засідання один з високопоставлених російських чиновників, генеральний директор оргкомітету "Росія-2018" Олексій Сорокін у своїй доповіді сказав:

"Особисто хотів би подякувати президенту ФІФА Джанні Інфантіно за його внесок в процес підготовки Росії до чемпіонату світу і віце-президентові УЄФА Григорію Суркісу за неоціненну допомогу при отриманні нашою країною права на його проведення і серйозну підтримку в той період, коли Росію хотіли позбавити права на проведення ЧС-2018".

Динамо Київ - Аякс. огляд матчу Нагадаємо, Charlie Hebdo привітав Путіна їдкою карикатурою з ЧС.

Як повідомляв "Знай.ua", Путін "купив" росіянам Роббі Вільямса.

Також "Знай.ua" писав, що німецька авікомпанія "анексувала" частинку Києва для Росії.