На будинок форварда Мемфіса Депая було скоєно напад з пограбуванням, в зв'язку з чим футболіст зазнав збитків у півтора мільйона євро. Про це повідомляє AFP.

Будинок учасника "Ліона" обікрали в той момент, коли футболіст перебував на матчі проти Ніцци. Відомо, що з дому Депая пропало багато цінних речей.

"Ліон" в турнірній таблиці Ліги 1 займає п'яте місце, набравши шість очок. У четвертому турі команда на своєму полі поступилася "Ніцці" з рахунком - 0: 1. Депа провів на полі всі 90 хвилин.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто згадати, що в четвер, 30 серпня, відбулося жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів.

За її підсумками "Ліон" потрапив в одну групу з донецьким "Шахтарем", а також з англійським "Манчестер Сіті" і німецьким "Хоффенхаймом".

До слова, 21-річний півзахисник молодіжної збірної Данії Міккель Дуелунд підписав контракт з ФК "Динамо" Київ.

Про це повідомив президент команди Ігор Суркіс.

В "Динамо" Дуелунд, який перебрався з данського ФК "Мідтьюллана", буде виступати під 99-м номером.

За Міккелем ми спостерігали давно, як мінімум, протягом сезону. Все селекціонери, які його бачили, рекомендували його запросити. У нього є хороша перспектива, адже він росте. Крім усього іншого, він може принести ту користь команді в атаці, яка необхідна. Дуелунд - чиста "десятка", він може зіграти і першим, і другим нападником, добре володіє першим пасом, вміє розганяти атаки. Це досить молодий хлопець, який, на мій погляд, може відразу заграти в нашій команді

- сказав президент киян Ігор Суркіс.

У нинішній кампанії 21-річний виконавець зіграв на клубному рівні 7 матчів і віддав 2 результативні паси.

Крім того варто відзначити, що Дуелунд в юнацькому віці перейшов в данський "Мідтюлланда", де починав з юнацького чемпіонату країни, а згодом доріс і до першої команди. З "Мідтюлландом" двічі ставав чемпіоном Данії. Також Міккель є футболістом молодіжної збірної Данії і може зіграти на будь-якій позиції в півзахисті.

Разом з тим варто зазначити, що перспективний захисник бразильського футбольного клубу "Корінтіанс" Сидклей вже на шляху до України.

Так, 25-річний бразилець розмістив пост, де він написав, що вже сумує за своєю родиною і вказав напрямок своєї подорожі – Україна.

Нагадаємо, вся Україна може пишатись тим, що українка Анна Рижикова стала переможницею етапу "Діамантової ліги" в бельгійському Брюсселі.

Як повідомляв Znaj.ua, у суботу, 1 вересня, відбудеться матч 7-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому зіграють "Маріуполь" - "Шахтар". Гра пройде у Харкові на ОСК "Металіст". Стартовий свисток арбітра пролунає о 19:30.

Також Znaj.ua писав про те, що українка Еліна Світоліна і бразилець Бруну Соареш успішно стартували в міксті US Open-2018. У першому колі україно-бразильський дует обіграв чехів Люсі Градецький і Романа Ебави з рахунком 7: 5, 4: 6, 13:11.