На старті нового сезону чемпіон Італії "Ювентус" виграв третій матч. У матчі третього туру "бьянконері" на виїзді здобули непросту перемогу над "Пармою".

Маріо Манджукі на 2-й хвилині матчу відкрив рахунок, забивши у другій грі Серії А поспіль. "Парма" змогла відігратися ще до початку перерви - івуарійський форвард Жервіньо вніс м'яч у сітку з близької відстані після навісу з флангу.

На 58-й хвилині переможний гол оформив "Ювентус". Манджукіч обігрався з Блезом Матюіді на фланзі, а француз відправив м'яч з дальню дев'ятку.

Незважаючи на всі спроби "Парми" відігратися, до кінця матчу рахунок залишився незмінним.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Після трьох турів "Ювентус" набрав максимальні 9 очок. У неділю в турнірній таблиці Серії А його можуть наздогнати "Наполі" і СПАВ. В активі "Парми" поки тільки одне очко.

Нагадаємо, що Зоря поступилася Лейпцигу в матчі плей-офф раунду кваліфікації Ліги Європи. Таким чином, український клуб завершив єврокубковий сезон.

Господарі поля очікувано почали активно поєдинок. Вже на 7-й хвилині їм вдалося відкрити рахунок – Кунья точно пробив з-за меж штрафної площі.

На цьому "бики" не зупинилися і продовжили насідати на ворота нашої команди. Але спрацювало старе футбольне правило – не забиваєш ти, забивають тобі. Рафаелю Да Сілві вдалося з непростої ситуації головою переграти голкіпера опонента.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", хорватського гравця Луку Модріча визнали найкращим гравцем Ліги чемпіонів сезону – 2017/2018 за версією УЄФА. Він грає за мадридський Реал.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що на будинок форварда Мемфіса Депая було здійснено напад з пограбуванням, у зв'язку з чим футболіст зазнав збитків у півтора мільйона євро.