Чемпіон світу за версіями WBA (Super), IBO, WBA у середній вазі казахстанець Геннадій Головкін (38-0-1, 34 КО) і мексиканець Сауль Альварес (49-1-2, 34 КО) проведуть реванш 15 вересня.

Нагадаємо, що другий бій Головкін – Альварес повинен був відбутися 5 травня, але був скасований через провалений допінг-тест мексиканця. У зв'язку з цим Альварес був дискваліфікований на півроку.

Команда Головкіна постійно обговорює цю тему в пресі, на що Альварес жорстко відреагував:

"Послухайте, я не знаю, чого вони хочуть, чого цим хочуть добитися і так далі. Все, що я хочу – це скоріше дістатися до рингу і перемогти. Буду карати його за кожну помилку. Ця втрата моєї поваги до нього додала мотивації довести, що я кращий, як боєць", – заявив Альварес.

Сауль Альварес
Сауль Альварес

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Альварес заявив, що його постійно перевіряють на допінг.

"Причому все це добровільно, мене ніхто не змушує. З того дня в лютому (коли Альварес провалив тести на кленбутерол) вони приходили вже 15-20 разів, і продовжують приходити. Я готовий. Фактично, я беру участь у цій програмі з 2012 року", – розповів Сауль.

Сауль Альварес напередодні реваншу з Головкіним розповів, як збирається перемогти казахстанця.

"Попередній бій з Геннадієм дав нам усе необхідне для розробки стратегії на матч-реванш. Нам не потрібно нічого змінювати та варто лише додати трохи більше ударів в кожному раунді, щоб зняти всі питання щодо перемоги в бою.

Ми орієнтуємося на стиль Головкіна і знаємо, що він не покаже нічого нового. Суперник не збирається змінюватися і буде робити все те ж саме, що і до цього. Навіть якщо Геннадій спробує змінити стиль, то, коли ситуація буде складною, Головкін повернеться до колишнього стилю", – сказав Альварес у коментарі BoxingScene.

Альварес і Головкін зважились за місяць до бою

За 30 днів до бою Сауль Альварес і Геннадій Головкін пройшли процедуру зважування для WBC.

Вага Альвареса склав 167,4 фунта (75,9 кілограма) при ліміті на цю дату 176 фунтів (79,8 кілограма). Вага Головкіна – 168,3 фунти (76,3 кілограма).

Дивіться промо-ролик бою Головкін – Альварес:

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.