Колишній абсолютний чемпіон світу Леннокс Льюїс розповів, чому у 2003 році відмовився провести реванш проти українця Віталія Кличка.

Нагадаємо, бій між Віталієм Кличком та Ленноксом Льюісом відбувся 21 червня 2003 року в Лос-Анджелесі.

По ходу поєдинку домінував Віталій Кличко, але у 3-му раунді Льюїс завдав удар, що призвів до розсічення, через що бій був зупинений після 6 раунду. Перемогу присудили Ленноксу Льюїсу, але на момент зупинки бою на всіх суддівських записках лідирував Віталій Кличко з рахунком 58:56.

Після поєдинку Льюїс пообіцяв надати реванш Кличку, але Леннокс завершив кар'єру і реванш так і не відбувся.

"Я не згоден, що програв би бій. Якби не розсічення Віталія, я би усунув усі сумніви щодо переможця. Але коли ви вже прийняли рішення завершити кар'єру, і ваш розум вже налаштований на це, вам важко прийняти і зрозуміти, пропозиції інших працювати далі", - розповів Люїс.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Реванш Кличко - Льюїс

Виставковий бій-реванш між екс-чемпіонами світу в суперважкій вазі Віталієм Кличком та Ленноксом Льюісом може пройти в рамках вечора боксу в Києві 2 жовтня.

Бій планують провести у Палаці спорту, але також розглядають і інший майданчик.

Про це розповіла віце-президент Національної ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова.

"Обидва бійці зійдуться у ринзі. Леннокс Льюїс участь у конгресі підтвердив, зараз ми узгоджуємо всі нюанси по цьому поєдинку, тому або в рамках вечора боксу 2 жовтня в Палаці спорту, або ж на інший майданчику, але ці дві легенди в Києві в рингу будуть стояти один навпроти одного.

Зараз з'ясовуємо у обох, хто в якій формі, для того, щоб визначити кількість раундів в цьому бою", - розповіла Шатернікова в ефірі Радіо НВ.

Нагадаємо, Володимир Кличко повернувся в ринг.

Володимир Кличко
Володимир Кличко

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.