Майкі Гарсія (39-0, 30 КО), який об'єднав чемпіонські пояси WBC і IBF у легкій вазі, заявив, що чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) – єдиний легковаговик, з яким він би хотів битися, однак команда українця так і не відповіла йому.

"Схоже, Ломаченко все таки буде битися з Педрасою в об'єднавчому поєдинку. Як би там не було, але я не почув від них жодної відповіді.

Повторюся, я готовий битися. Ломаченко – це єдиний варіант в легкій вазі, який мене цікавить. У категорії до 61,2 кг кращого поєдинку просто неможливо собі уявити", – сказав Гарсія у коментарі BoxingScene.

Майкі Гарсія
Майкі Гарсія

Нагадаємо, раніше Гарсія заявляв, що Ломаченко уникає бою з ним. За його словами, українець кілька разів відмовляв йому в поєдинку.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Моя нова мета – зустрітися з Эрролом Спенсом до кінця року. Багато говорять мені, що він дуже небезпечний супротивник, але це ті бої, які я шукаю.

Я знаю, що можу проводити бої в напівсередній вазі, але вважаю, що чим більше ризик, тим більше слава.

Я зарекомендував себе як один з найкращих чемпіонів на сьогоднішній день, тому мені не треба нікого чекати.

Ломаченко багато разів відмовляв мені, і в цей момент моєї кар'єри я не можу зупинитися, це мій час, і я хочу творити історію", – сказав Гарсія в коментарі World Boxing News.

Майкі Гарсіа призначили обов'язковий захист титулу

Майкі Гарсія (39-0, 30 КО) зобов'язаний провести обов'язковий захист титулу проти претендента Річарда Коммі з Гани. Таке рішення ухвалила Міжнародна федерація боксу (IBF).

"Істер був зобов'язаний зустрітися з Коммі до 30 березня 2018 року. Але оскільки він попросив відстрочку задля об'єднавчого бою, ми пішли йому назустріч з умовою, що переможець бою між Истером і Гарсією проведе негайний бій з претендентом №1, Річардом Коммі.

Переговори між сторонами повинні початися негайно і завершитися до 30 серпня. У разі, якщо сторони не зуміють домовитися, ми призначимо промоутерські торги", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Володимир Кличко повернувся в ринг.

Володимир Кличко
Володимир Кличко

Як повідомляв Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.