Російський футбольний клуб "Зеніт-2" залишив головний тренер і колишній гравець збірної України Олександр Горшков. Про це повідомляє Politeka.

Інформація про те, що Горшков покидає "Зеніт" з'явилась у вівторок, 4 вересня. В той же день він провів своє останнє тренування.

На тепленьке місце вже претендує Владислав Радімов, який займає посаду координатора юнацьких команд російської збірної.

"Зеніт-2" після 9 турів займає останнє місце в таблиці. Команда набрала всього 1 очко, тому звільнення Горшкова не стало чимось надзвичайним.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, збірна України з футболу презентувала нову форму. Крім традиційних жовтого та синього кольорів з'явився варіант в білому кольорі. Над прізвищами футболістів тепер буде розміщено напис "Слава Україні".

Європейський футбольний Союз (УЄФА) не побачив ніяких порушення з боку збірної, через написи "Слава Україні!".

"Даний комплект форми був прийнятий відповідно до правил УЄФА з екіпіровки команд за 2018 рік і згідно з третім розділом "ідентифікація команди", - заявили в організації російському виданню Russia Today.

У новій формі футболісти зіграють вже в найближчих матчах Ліги націй, де зустрінуться з командами Словаччини та Чехії.

Розклад матчів збірної України в Лізі націй:

06.09 Чехія – Україна
09.09 Україна – Словаччина
16.10 Україна – Чехія
16.11 Словаччина – Україна

Склад збірної України:

Воротарі: Андрій П'ятов, Денис Бойко, Андрій Лунін.

Захисники: Ярослав Ракицький, Сергій Кривцов, Олег Данченко, Микола Матвієнко, Микита Бурда, Олександр Караваєв, Євген Хачеріді, Євген Макаренко, Андрій Цуріков, Василь Кравець.

Півзахисники: Євген Коноплянка, Андрій Ярмоленко, Тарас Степаненко, Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Віталій Буяльський, Володимир Шепелєв, Олександр Зінченко, Руслан Малиновський.

Нападники: Роман Яремчук, Євген Селезньов, Артем Бесєдін.

Нагадаємо, суд признал договірними матчі українських тенісистів. Букмекерам дозволили не платити ставки за матчів Долгополова і Бондаренко.

Як повідомляв Знай.uа, матч "Шахтар" - "Маріуполь": футболісти визначилися з формою. Шахтар і Маріуполь визначилися з ігровою формою.

Також Знай.uа писав, що Київське "Динамо" підписало дворазового чемпіона Данії. Раніше київський клуб вже підписав кілька новачків.