Український мільярдер Рінат Ахметов веде переговори про придбання македонського клубу Вардар, повідомляє Sport1.mk

За інформацією джерела, літак з наближеними до Ахметова людьми прибув до Скоп'є в минулі вихідні. Представники власника Шахтаря ведуть переговори про покупку не лише футбольного, а й гандбольного клубу Вардар.

Українська делегація вже відвідала тренувальну базу македонців, щоб оцінити умови, в яких знаходиться команда.

На даний момент Вардар належить російському бізнесменові Сергію Самсоненко. При цьому видання додає, що у клубу є непогашені борги в розмірі двох мільйонів євро.

Нагадаємо, 6 вересня в чеському Брно відбувся матч Ліги націй між збірними Чехії та України.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

При неймовірній підтримці українських фанатів, які завітали до Чехії, хлопці Андрія Шевченка показали класний футбол.

На швидкий гол форварда Роми Патрика Шика українці відповіли точним ударом Євгена Коноплянки на 45-й хвилині матчу.

У другій половині зустрічі на полі домінували українці, що в вилилося в ще один гол в доданий тепер уже до другого тайму час. На цей раз м'яч забив Олександр Зінченко!

Як підсумок, 1:2 - виїзна перемога збірної України, яка наступний матч Ліги націй проведе 9 вересня в Україні проти збірної Словаччини.

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.