8 вересня в Запоріжжі на "Славутич-Арені" збірна України U-21 здобула перемогу над однолітками з Латвії в кваліфікаційному матчі Євро-2019 — 3:2.

Захисник Динамо Денис Попов вивів "жовто-блакитних" вперед у середині першого тайму, а ще через сім хвилин форвард Карпат Мар'ян Швед забив чудовий м'яч — 2:0.

На перерву українці йшли з відчутною перевагою, але в другому таймі латвійці відповіли точними ударами на 60-ій та 63-ій хвилинах.

Тим не менш ще через дві хвилини збірна України знову опинилася попереду завдяки точному удару півзахисника Шахтаря Віктора Коваленка.

Гра завершилася перемогою українців з рахунком 3:2!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Україна U-21 — Латвія U-21 3:2

Голи: Попов, 21, Швед, 28, Коваленко, 65 — Федорсов, 60, Кигурс, 63.

Україна U-21: Маханьков — Тымчик, Миколенко, Попов, Михайличенко — Вакулко — Ледньов, Шапаренко (Протасов, 83), Коваленко, Швед (Третьяков, 64) — Русин (Борячук, 58).

Латвія U-21: Зоммерс — Юрковскис, Гулбіс, Черномордис, Карклинис (Савельевс, 18) — Тоберс, Емсіс — Кигурс (Яунземс, 83), Цыганикс, Федоровс (Куртисс, 76) — Ивановс.

Попередження: Попов, Вакулко — Черномордис, Емсіс, Кигурс, Куртисс.

Після семи турів збірна України U-21 посідає третє місце у своїй групі, відстаючи від Нідерландів на одне очок, а від Англії, лідерів квартету, на шість балів.

Свій наступний матч збірна України U-21 проведе 11 вересня проти Андорри.

Нагадаємо, 6 вересня в чеському Брно відбувся матч Ліги націй між збірними Чехії та України.

При неймовірній підтримці українських фанатів, які завітали до Чехії, хлопці Андрія Шевченка показали класний футбол.

На швидкий гол форварда Роми Патрика Шика українці відповіли точним ударом Євгена Коноплянки на 45-й хвилині матчу.

У другій половині зустрічі на полі домінували українці, що в вилилося в ще один гол в доданий тепер уже до другого тайму час. На цей раз м'яч забив Олександр Зінченко!

Як підсумок, 1:2 - виїзна перемога збірної України, яка наступний матч Ліги націй проведе 9 вересня в Україні проти збірної Словаччини.

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.