Суд Нью-Йорка визнав грузинського боксера Автанділа Хурцидзе членом російського кримінального синдикату і засудив до 10 років позбавлення волі.

Про це на своїй сторінці в «Твіттері» написав журналіст Yahoo Sports Ден Ветцель.

Як повідомляє «Інтерпрессньюс», в липні минулого року в Нью-Йорку було затримано 15 грузинів, які звинувачували у членстві в російському кримінальному синдикаті. Серед них були і два грузинські спортсмени – Автанділ Хурцидзе і Леван Макашвили. Макашвили в результаті відпустили.

18 боїв на професійному рівні Автанділ Хурцидзе провів в Україні. Чемпіон світу за версією IBO (2011), тимчасовий чемпіон світу за версією WBO (2017—н. в.) в середній вазі. Володар титулів чемпіона за версіями WBO International (2016—2017), WBC Silver (2011) і WBA Inter-Continental (2008—2010) в середній вазі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що американський боксер Шеннон Бріггс викликав на бій Володимира Кличка.

"Кажуть, Пиріг думає про повернення. Він знову буде гребти, а я міг би вийти і подивитися, як він виглядає. Мені сказали, через рік Кличко повернувся до спарингів, рухаючись з різними пирогами. Якщо він хоче зробити камбек, тоді ми теж повернемося. Я їм те, що ти їж. Зима близько.

Час починати копатися у подіях без запрошення. Можеш їсти і пити так, ніби я зав'язав. Я подзвонив Володимиру по телефону, а він намагався змінити свій голос. Я сказав, припини, Чемп, я знаю, це ти. Він сказав, що просто хоче отримати кілька боїв і подивитися, що у нього залишилося. Я сказав, не в мою зміну, Чемп", – написав Бріггс в instagram.

Нагадаємо, 16 жовтня 2010 року Віталій Кличко захистив титул чемпіона світу за версією WBC, перемігши Бріггса за очками.

На даний момент Володимир Кличко регулярно тренується і проводить спаринги, незважаючи на те, що рік тому завершив кар'єру.

Як повідомляв Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.