Екс-нападник Динамо Київ та збірної України Артем Мілевський, схоже, зав'язав серйозні стосунки. Все частіше його стали помічати в компанії брюнетки, з якою він ще в 2017 році відпочивав на Домініканській республіці.

Як повідомляє Xsport, дівчину звуть Мила Омельченко - їй 32 роки, вона живе в Києві, любить подорожувати і активно займається спортом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мілевський на даний момент захищає кольори угорської Кишварди.

Нагадаємо, 6 вересня в чеському Брно відбувся матч Ліги націй між збірними Чехії та України.

При неймовірній підтримці українських фанатів, які завітали до Чехії, хлопці Андрія Шевченка показали класний футбол.

На швидкий гол форварда Роми Патрика Шика українці відповіли точним ударом Євгена Коноплянки на 45-й хвилині матчу.

У другій половині зустрічі на полі домінували українці, що в вилилося в ще один гол в доданий тепер уже до другого тайму час. На цей раз м'яч забив Олександр Зінченко!

Як підсумок, 1:2 - виїзна перемога збірної України, яка наступний матч Ліги націй проведе 9 вересня в Україні, у Львові, проти збірної Словаччини.

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.