Національна збірна України обіграла збірну Словаччини у другому турі Ліги Націй і тепер наша команда зі стовідсотковим показником очолює першу групу Ліги В.

"Готували хлопців до гри, вони давно грають таким складом, у них сильна пара центральних захисників. Вдячний хлопцям, вони серйозно поставилися до цієї гри в плані психології. Хлопці зуміли відновитися після матчу з чехами.

Тут треба було терпіти, не ризикувати. Просили грати компактно, швидко повертатися в захист після втрат, а моменти у нас будуть.

Заміни? Ми дивилися по хлопцям, хто втомився, кому треба заміна. Говорити по персоналіях не готовий, дайте насолодитися перемогою.

Ярмоленко виконував до цього пенальті і забивав. Якби не Андрій, бив би хтось інший, є гравці. Не дивився, як він пробиває. Минулого разу, коли грали без глядачів, Євген Коноплянка не забив.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відчувалася втома, просили поменше включатися в непотрібних моментах. Було б дуже важко, якщо б постійно намагалися атакувати. Ми просили хлопців грати компактно, словаки люблять грати через середину. Хамшик відмінний гравець, він постійно заходить за спину опорників. Ми намагалися тримати лінію вище, не давали багато простору півзахисті суперників, нехай краще вони грають на фланги. Для мене було головним, щоб хлопці виконали установку.

Важко грати без вболівальників, але відчувалася підтримка від людей, які прийшли в фан-зону, вас було чути, дякую за підтримку", — розповів Шевченко після матчу.

Нагадаємо, 6 вересня в чеському Брно відбувся матч Ліги націй між збірними Чехії та України.

При неймовірній підтримці українських фанатів, які завітали до Чехії, хлопці Андрія Шевченка показали класний футбол.

На швидкий гол форварда Роми Патрика Шика українці відповіли точним ударом Євгена Коноплянки на 45-й хвилині матчу.

У другій половині зустрічі на полі домінували українці, що в вилилося в ще один гол в доданий тепер уже до другого тайму час. На цей раз м'яч забив Олександр Зінченко!

Як підсумок, 1:2 - виїзна перемога збірної України, яка наступний матч Ліги націй проведе 9 вересня в Україні, у Львові, проти збірної Словаччини.

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.