Бій між абсолютним чемпіоном у важкій вазі Олександром Усиком (15-0, 11 КО) і екс-чемпіоном британцем Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО), імовірно, відбудеться 10 листопада в Манчестері (Великобританія). На кону бою будуть стояти всі титули українця.

Офіційно про поєдинок поки не оголошено.

Поки промоутери боксерів ведуть переговори про організацію цього поєдинку, букмекерські контори вже приймають ставки на бій.

Так, букмекери з Bet 365 вважають Усика фаворитом бою: ставки на перемогу українця приймаються з коефіцієнтом 1,1, а на перемогу британця – 6,5.

Нагадаємо, раніше Беллью розповів, яким чином має намір перемогти Олександра Усика.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тоні Беллью
Тоні Беллью

"Виграю ударом в підборіддя. Усик повільний при лоу-панчі, тут не може бути двох думок. Мені не важливо, що кажуть інші. Я більш сильний панчер, ніж Гассієв, а Усик – не Девід Хей", – заявив Беллью в інтерв'ю talkSPORT.

Нагадаємо, Олександр Усик здобув звання суперчемпіона WBO.

Олександр Усик
Олександр Усик

"Голосування вже відбулося і Усик став суперчемпіоном. Він отримає спеціальний пояс. Також, ґрунтуючись на правилах WBO, його промоутер може звернутися до чемпіонський комітет з проханням зробити Усика обов'язковим претендентом на пояс у суперважкій вазі", – передає слова представника Всесвітньої боксерської організації talkSPORT.

Зазначимо, що володарем поясу WBO у надважкій вазі є британець Ентоні Джошуа (21-0, 20 KO).

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.