Португальський нападник "Ювентуса" Кріштіану Роналду знявся у рекламній кампанії нижньої білизни.

33-річний футболіст став обличчям осінньо-зимової колекції нижньої білизни бренду CR7. На фото Роналду лежить у басейні з кульками.

Фото 1 из 3.
Фото 2 из 3.
Фото 3 из 3.

"Це була одна з найвеселіших зйомок! Я дитина в душі, мені не кожен день вдається стрибнути в басейн з м'ячами. Нижня білизна CR7 змушує вас виглядати і відчувати себе добре, тому я хотів, щоб нова кампанія показала це!", - розповів Кріштіану.

Нагадаємо, в липні Роналду перейшов до туринського "Ювентуса". Клуб заплатив мадридському "Реалу" за Роналду 100-120 млн. євро. Португалець буде заробляти в Турині 30 млн. євро на рік протягом чотирьох сезонів.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Нагадаємо, Роналду виступав за "Реал" з 2009 року. Португалець забив за "королівський клуб" 451 гол у 438 іграх, ставши найкращим бомбардиром в його історії. У складі "Реала" Роналду чотири рази ставав володарем кубка Ліги чемпіонів.

Гол Роналду визнано найкращим в сезоні

УЄФА назвав найкращий гол минулого сезону за підсумками голосування на офіційному сайті.

Найкращим був визнаний гол португальського нападника Кріштіану Роналду у ворота "Ювентуса" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (3:0).

За гол Роналду проголосували понад 197 тисяч осіб, а всього у голосуванні взяли участь понад 346 тисяч любителів футболу.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Реал" знайшов заміну Роналду.