21-річний півзахисник Манчестер Сіті і збірної України Олександр Зінченко показав, як він вміє забивати м'ячі навіть з-за меж лицьової лінії.

У ролику, який Зінченко опублікував у своєму інстаграмі, показано, як він ефектно відправив м'яч у ворота.

Зінченко, стоячи за воротами, біля кутового прапорця, зльоту закрутив м'яч так, що він перетнув лінію.

Готель Роналду в Парижі

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Португальський форвард туринського Ювентуса Кріштіану Роналду відкриє у Франції черговий готель своєї мережі.

Шостий готель бренду CR7 з'явиться в Парижі в 2021-му році. Він повинен бути побудований на Лівому березі столиці Франції – у південній частині річки Сени.

"Це було цілком очікувано, що бренд Pestana CR7 залишить свій слід і в Парижі, одному з найбільш відвідуваних міст світу", – заявив Роналду.

На даний момент Кріштіану Роналду відкрив свої готелі в Лісабоні і Фуншалі (столиці Мадейри, Португалія). Очікується, що до 2020-го року готелі знаменитого португальця з'являться в Мадриді, Нью-Йорку та Марракеші.

Як і у випадках з іншими п'ятьма готелями, 60 мільйонів євро інвестицій візьмуть на себе в рівних частках Роналду і португальська готельна група Pestana.

Як повідомляв Знай.ua, легендарний плеймейкер Роми Франческо Тотті презентував свою автобіографічну книгу під назвою "Капітан".