Відбулося жеребкування матчу Україна — Португалія, який пройде в рамках першого раунду плей-офф Першої групи Євро-Африканської зони Кубка Девіса.

Першими на корт у п'ятницю, 14 вересня, вийдуть друга ракетка України Ілля Марченко і кращий тенісист Португалії Жоау Соуза. Потім зіграють Сергій Стаховський і Педро Соуза.

У суботу, 15 вересня, відбудеться гра парного розряду Сергій Стаховський / Денис Молчанов — Гаштао Еліаш / Жоау Соуза. Крім того, будуть зіграні два одиночних поєдинку Стаховський — Жоау Соуза, Марченко — Педро Соуза.

Перший ігровий день розпочнеться о 11:45, другий — о 10:30.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Матч Кубка Девіса Україна - Португалія відбудеться на відкритому хардовому корті тенісного клубу "Campa" (вул. Лісова 1, м Буча, Київська область).

Новий тренер Світоліної

Перша ракетка України і шоста ракетка світу Еліна Світоліна почала роботу з новим тренером, повідомляє Tennis.life.

Після того, як Світоліна припинила співпрацю з Тьєррі Аксьоном, вона почала працювати з 62-річним Ніком Савіано, який раніше тренував Лору Робсон, Слоан Стівенс та Ежені Бушар.

За інформацією видання, Савіано стежив за грою Світоліної на Відкритому чемпіонаті США, а також обговорив співпрацю зі спортсменкою, її агентом та батьком.

Як повідомляв Знай.ua, Світоліна показала, як святкувала день народження.