Зірковий форвард Барселони Ліонель Мессі зробив щасливою володарку титулу Міс Бум-Бум Сьюзі Кортес, тому що розблокував її профіль в Instagram.

Ще в листопаді 2017-го року аргентинський футболіст заблокував дівчину після того, як вона почала активно викладати оголені фотографії в футболці з його прізвищем. Через те, що Мессі до бразильської моделі приревнувала його дружина Антонелла Рокуццо, Ліонелю нічого не залишалося, як заблокувати її.

Зараз же зірковий футболіст розблокував дівчину в соціальній мережі, про що вона з радістю повідомила своїм підписникам.

"Сьогодні дуже щасливий день для таких фанатів Барселони, як я. Спасибі Ліонель, що розблокував мене в Instagram", – написала Міс Бум-Бум під фотографією, на якій вона позує у футболці Мессі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Світоліна біля басейну

Краща українська тенісистка Еліна Світоліна продовжує відпочивати після завершення серії турнірів на американському харді.

Українка вирішила пропустити турнір у японському Токіо, який відбудеться вже наступного тижня.

Світоліна відпочиває і налаштовується на турнір у китайському Ухані, який розпочнеться 24 вересня.

Перед початком інтенсивних тренувань Світоліна розслабляється в теплих краях, а знімки з відпочинку тенісистка публікує у своєму інстаграмі.

Як повідомляв Знай.ua, Світоліна показала, як святкувала день народження.