Венесуелець Хорхе Лінарес розповів, чому чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) не хоче проводити реванш.

Також Лінарес в черговий раз підкреслив, що зумів відправити українця в нокдаун.

"Навряд чи хтось міг собі уявити, що мені вдасться відправити Ломаченко в нокдаун. Так склалися обставини тоді. Я професіонал і мені потрібно було уникнути поразки будь-яким способом. Але, як я говорив раніше, я вітаю Ломаченко, адже він виконав дійсно хорошу роботу. У нього була травма плеча, але він справжній воїн і боєць. Він віддав на рингу все і тому вийшов з рингу переможцем.

Василь Ломаченко та Хорхе Лінарес
Василь Ломаченко та Хорхе Лінарес

Всі вважали його невразливим, але мені вдалося опустити його на підлогу. Він така ж людина, як і ми всі, він зрозумів, що також уразливий, тому не захотів проводити матч-реванш", – заявив Лінарес в інтерв'ю AB BOXING NEWS.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Нагадаємо, бій Василя Ломаченка і Хорхе Лінареса відбувся 12 травня 2018 року в Нью-Йорку (США).

Ломаченко нокаутував Лінареса в десятому раунді і завоював титул чемпіона світу в легкій вазі за версією WBA.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Нагадаємо, бій Василя Ломаченка, який було заплановано на 1 грудня 2018 року, можуть перенести.

Про це розповів промоутер українця Боб Арум.

"Ще все може змінитися, але зараз бій призначено на 1 грудня. Однак, для телеканалу ESPN може бути зручно перенести поєдинок на 8 грудня в Нью-Йорк", – передає слова Арума fightnews.info.

Повідомлялося, що наступним суперником Василя Ломаченка стане Хосе Педраса, який напередодні завоював титул WBO в легкій вазі. Однак контракт на поєдинок досі не підписано.

Нагадаємо, абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) і Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) увійшли в топ-10 рейтингу найкращих боксерів незалежно від вагової категорії, складеного авторитетним порталом BoxRec.

Олександр Усик
Олександр Усик

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко зустрінеться з шанувальниками в Києві.