На екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-3) випустив власний сорт ірландського віскі – Proper 12.

Про це Макгрегор повідомив на своїй сторінці в Instagram.

За словами Конора, цей віскі символізує його самого, це "справжній ірландський віскі від справжнього ірландця".

"День гордості! Сьогодні "Проект Notorious" нарешті бере старт, представивши мій новий ірландський віскі Proper 12. Я провів усе життя, вивчаючи це ремесло під керівництвом дідуся з материнської сторони Крістофера "Джейкса" Мура, який нещодавно пішов з життя. Я витратив три роки на створення цього напою. Я представляю вам Proper 12 – справжній ірландський віскі від справжнього ірландця.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Народжено та вирощено в передмісті Дубліна, Крумліні – Дублін 12. Як ви зрозуміли, число 12 у назві віскі символізує мене самого. Я хотів зробити ірландський віскі, який уособлював би нашу культуру, і показав, що ми можемо варити найкращий віскі в світі. Це одн з багатьох дивовижних навичок, якою ми володіємо на цьому великому острові", – написав Макгрегор в Instagram.

Нагадаємо, Конор Макгрегор (21-3) проведе свій наступний бій 6 жовтня проти чемпіона в легкій вазі росіянина Хабіба Нурмагомедова (26-0).

Бій Макгрегор - Нурмагомедов відбудеться 6 жовтня на UFC 229. Це буде перший захист титулу для Нурмагомедова.

Бій Макгрегор - Нурмагомедов
Бій Макгрегор - Нурмагомедов

Боєць UFC Ел Яквінта поділився своїми очікуваннями від майбутнього поєдинку.

"У гіршому розкладі, Хабіб пропустить кілька ударів Конора, але просто продовжить наступати. Звичайно, у Конора є нокаутуючий удар, щоб вирубити Хабіба, але чи зможе він донести його? Я не знаю. Багато хто вважає, що зможе, оскільки він вже багатьох нокаутував, але Хабіб міцний, і він бачить всі удари. У нього трохи незграбний стиль ударки, і він відрізняє його від інших, під нього важко підлаштуватися.

Думаю, що Хабіб буде йти на Макгрегора, пресингувати його. Ми бачили, як Конор ламався і здавався, це було в бою з Діасом. Мендес прийняв поєдинок з ним без підготовки, вийшов з порожнім бензобаком. Після п'яти раундів такого бою Конор буде шукати можливість вийти з клітки.

Я сподіваюся, що переможе Хабіб. Для мене так краще – якщо він вишибе з Макгрегора більше лайна, ніж з мене, коли я підписався за добу до турніру. Це буде дуже добре, тому я сподіваюся, що Хабіб зламає, нокаутує його до біса, і поправить йому фізіономію, як обіцяв", – передає слова Яквінти MMAFighting.com.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нагадаємо, квитки на бій Макгрегор – Нурмагомедов розкупили за рекордний час – всього за три хвилини. Зазначимо, що найдешевший квиток коштував 205 доларів, найдорожчий – 2505 доларів.

Батько і тренер Нурмагомедова Абдулманап прокоментував поєдинок сина з Макгрегором, і розповів про рекордний гонорар.

"Хабіб знаходиться в хорошій формі. Тільки всевишній знає, як пройде поєдинок, але Росія вправі очікувати від Хабіба перемоги над Конором.

Хабіб за бій з Макгрегором отримає рекордну суму для російського бійця, який виступає у змішаних єдиноборствах, – розповів Абдулманап Нурмагомедов в інтерв'ю Р-Спорту.

Проте, сума гонорару не уточнюється, її має озвучити керівництво UFC. Він також додав, що Хабіб буде готуватися до бою в США в Сан-Хосе.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Конора Макгрегора подали до суду.