18 вересня в рамках 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів на стадіоні "Енфілд" англійський Ліверпуль грав із французьким Парі Сен-Жермен.

Перший тайм завершився перемогою Ліверпуля з рахунком 2:1. На голи Даніеля Старріджа і Джеймса Мілнера ПСЖ відповів точним ударом Томаса Меньє.

У другій половині зустрічі французи змогли відігратися завдяки голу Кіліана Мбаппе.
Але Ліверпуль не був згоден з нічийним результатом і все одно вирвав перемогу. Вирішальний гол після чудо-фінтів та прекрасного удару забив Роберто Фірміно! 3:2 - перемога Ліверпуля на "Енфілді".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Група С

Ліверпуль - ПСЖ - 3:2 (2:1)

Голи: Старрідж, 30, Мілнер, 36 (з пенальті), Фірміно, 90 + 1 - Меньє, 40, Мбаппе, 83.

Шедеври від Роберто Карлоса

Чемпіон світу-2002 з футболу у складі збірної Бразилії Роберто Карлос почав кар'єру в міні-футболі. 45-річний ветеран приєднався до японського клубу "Розвиток". У дебютному матчі F-ліги (вищий японський дивізіон) його команда перемогла "Воскуоре сендай" з рахунком 2:1. При цьому сам Роберто Карлос забив обидва м'ячі своєї команди.

Гра зібрала 3015 глядачів. При цьому середня відвідуваність "Розвитку" складає 1500 осіб.

Будучи футболістом Роберто Карлос захищав кольори таких клубів, як Інтер, Реал, Фенербахче, а також ряду бразильських команд. У 2011 році він завершив кар'єру в Анжі. У Махачкалі він також розпочав кар'єру тренера, після цього очолював турецький Сівасспор і Акхисар, а також катарський Аль-Арабі. У 2015 році Роберто Карлос ненадовго відновив кар'єру футболіста в якості граючого тренера індійського Делі Динамос.

Як повідомляв портал Знай.ua, воротар бразильської Сеари Еверсон забив красивий гол зі штрафного у ворота Корінтіанса.