18 вересня відбулися матчі 1-го тура групового етапу Ліги чемпіонів.

Пропонуємо вашій увазі результати всіх ігор:

Група А

Брюгге - Боруссія Дортмунд - 0:1

Монако - Атлетіко Мадрид - 1:2

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Група В

Барселона - ПСВ Ейндговен - 4:0

Інтер - Тоттенгем - 2:1

Група С

Црвена Звезда - Наполі - 0:0

Ліверпуль - Парі Сен-Жермен - 3:2

Група D

Галатасарай - Локомотив - 3:0

Шальке 04 - Порту - 1:1

Шедеври від Роберто Карлоса

Чемпіон світу-2002 з футболу у складі збірної Бразилії Роберто Карлос почав кар'єру в міні-футболі. 45-річний ветеран приєднався до японського клубу "Розвиток". У дебютному матчі F-ліги (вищий японський дивізіон) його команда перемогла "Воскуоре сендай" з рахунком 2:1. При цьому сам Роберто Карлос забив обидва м'ячі своєї команди.

Гра зібрала 3015 глядачів. При цьому середня відвідуваність "Розвитку" складає 1500 осіб.

Будучи футболістом Роберто Карлос захищав кольори таких клубів, як Інтер, Реал, Фенербахче, а також ряду бразильських команд. У 2011 році він завершив кар'єру в Анжі. У Махачкалі він також розпочав кар'єру тренера, після цього очолював турецький Сівасспор і Акхисар, а також катарський Аль-Арабі. У 2015 році Роберто Карлос ненадовго відновив кар'єру футболіста в якості граючого тренера індійського Делі Динамос.

Як повідомляв портал Знай.ua, воротар бразильської Сеари Еверсон забив красивий гол зі штрафного у ворота Корінтіанса.