Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (26-0, 19 КО) і чемпіон WBC в суперважкій вазі Деонтей Уайлдер (40-0, 39 КО) підписали контракт на бій.

Поєдинок відбудеться 1 грудня. Місце проведення поки не оголошено. Раніше повідомлялося, що бій може пройти на арені Staples Center в Лос-Анджелесі, або Mandalay Bay Events Center в Лас-Вегасі.

Боксери вже прокоментували інформацію про майбутній поєдинок.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

"Підписав контракт зі свого боку. Ну що, дружбани! Бою бути! І я вже не можу дочекатися. Вийде неймовірний, захоплюючий, бомбезний бій. Однозначно, це не просто поєдинок, це поєдинок за боксерський спадок. Поєдинок чемпіона WBC проти лінійного чемпіона світу", - оголосив через соцмережі Уайлдер.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Ну що я вам скажу. Ця ср**ь вже починається. Щойно підписав контракт. Папери підписано, запечатано і відправлено Уайлдеру. Деонтей, ти отримаєш те, про що просив. Але пам'ятай, ти вже в небезпеці. Тому що я ніколи не бачив мужика, якого мені було б не під силу побити. В рингу або поза рингом. Тобі мене не побити. Вирву твоє серце. Змушу тебе викинути білий рушник. Обіцяю", - прокоментував Ф'юрі.

Нагадаємо, Володимир Кличко повернувся в ринг.

Володимир Кличко
Володимир Кличко

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.