Португальський нападник "Ювентуса" Кріштіану Роналду влітку залишив мадридський "Реал".

Президент клубу розповів, чому відпустив зіркового футболіста, і не шкодує про це.

"Суми відступних, які "Реал" встановлює на своїх гравців, є переконливими. Найприбутковішим нашим продажем в цьому році став Кріштіану. Він хотів піти з особистих причин, і коли всі сторони сходяться на думці, досягається угода.

Ніхто не пропонував більше 100 мільйонів євро крім "Ювентуса". Ми не могли зробити нічого іншого, як подякувати Роналду за все, що він зробив для нашої команди", - передає слова Переса Okdiario.com.

Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, в липні Роналду перейшов до туринського "Ювентуса". Клуб заплатив мадридському "Реалу" за Роналду 100-120 млн. євро. Португалець буде заробляти в Турині 30 млн. євро на рік протягом чотирьох сезонів.

Нагадаємо, Роналду виступав за "Реал" з 2009 року. Португалець забив за "королівський клуб" 451 гол у 438 іграх, ставши найкращим бомбардиром в його історії. У складі "Реала" Роналду чотири рази ставав володарем кубка Ліги чемпіонів.

Гол Роналду визнано найкращим в сезоні

УЄФА назвав найкращий гол минулого сезону за підсумками голосування на офіційному сайті.

Найкращим був визнаний гол португальського нападника Кріштіану Роналду у ворота "Ювентуса" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (3:0).

За гол Роналду проголосували понад 197 тисяч осіб, а всього у голосуванні взяли участь понад 346 тисяч любителів футболу.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Реал" знайшов заміну Роналду.