22 вересня в Лондоні чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA Super, WBO, IBF і IBO Ентоні Джошуа (21-0-0, 20 KO) проведе бій проти обов'язкового претендента росіянина Олександра Повєткіна (34-1-0, 24 KO).

Поєдинок відбудеться 22 вересня на стадіоні "Уемблі".

Так, за інформацією The Telegraph, Джошуа запрацює за поєдинок 20 млн. фунтів стерлінгів, а Повєткін – 6 млн.

Також за прогнозами експертів, бій Джошуа – Повєткін може побити британський рекорд за кількістю проданих трансляцій pay per view – 1,2 млн.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Джошуа поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку.

"Я повністю сконцентрувався на майбутній події. В моїх планах провести дуже агресивний бій, який покаже всім мій стиль. Збираюся просто вийти в ринг і вирубити Повєткіна. Точно так само, як намагаюся зробити в боях з будь-яким іншим суперником.

Може, я нав'яжу йому пекельну рубку, а може, ми будемо боксувати красиво. Я – універсальний боєць, і можу прийняти будь-який хід подій, який спробує нав'язати суперник, але моє завдання – вирубити Повєткіна", – передає слова Джошуа SkySports.

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

У соцмережах Джошуа ділиться фрагментами своїх тренувань. Британець показав, як за допомогою нових технологій працює над реакцією і швидкістю рухів.

Нагадаємо, раніше Джошуа заявляв, що цей бій для нього - серйозний виклик.

"Не можу дочекатися повернення на ринг, з березня пройшло вже багато часу. Бій з Повєткіним - це серйозний виклик, до якого я буду ретельно готуватися. У нього серйозний послужний список, і тільки ідіот став би недооцінювати те, що він може показати в бою.

Я не припиняв тренувань, але наступні 10 тижнів будуть насичені фізичною та психологічною підготовкою. Я доведу себе до межі, щоб бути впевненим у тому, що підійду в найкращій формі до ще одного грандіозного вечора для британського боксу 22 вересня на стадіоні Уемблі", - сказав Джошуа.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.