Івуарійський форвард італійської Парми Жервіньйо став автором дивовижного голу у ворота Кальярі в поєдинку 5-го туру Серії А.

31-річний знаменитий нападник прийняв м'яч на половині поля пармезанців і зумів добігти з круглим до воріт опонента, обводячи одного за одним футболістів сардинійської команди.

Вирішальний удар Жервіньйо був направлений у ближній кут. М'яч після такого сольного проходу просто не мав права не опинитися в сітці і, як підсумок, він від штанги все ж таки влетів у ворота.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зазначимо, що подібні голи забивали одиниці. Особливо любителям футболу запам'яталися голи-красені у виконанні аргентинських зірок Дієго Марадони і Ліонеля Мессі.

Додамо, що в матчі Парма-Кальярі всі 90 хвилин матчу відіграв екс-капітан донецького Шахтаря хорват Даріо Срна.

Перші голи Роналду за Ювентус

У матчі 4-го туру італійської Серії А португальський форвард Ювентуса Кріштіану Роналду нарешті перервав свою серію без забитих м'ячів, яка тривала 320 хвилин.

У домашній грі проти Сассуоло зірковий португалець відкрив рахунок у матчі на 50-й хвилині після сумбуру у штрафному майданчику гостей. Роналду вміло підставив ногу і це принесло свої плоди.

А потім на 65-й хвилині Кріштіану забив вже у фірмовому стилі після пасу партнера по команді.

За Сассуоло гол престижу забив на 90-й хвилині сенегальський форвард Кума Бабакар.

У підсумку Ювентус переміг з рахунком 2:1, а Роналду став героєм матчу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.