Чемпіон WBO Oriental у легкій вазі Денис Берінчик (9-0, 6 КО) продовжує участь у танцювальному телешоу "Танці з зірками".

У новому випуску програми Берінчик зізнався, що в 17 років чотири місяці сидів у СІЗО, але спорт змінив його життя.

Денис Берінчик та Катерина Білявська
Денис Берінчик та Катерина Білявська

"Мене втоптали нижче плінтуса, посадили у в'язницю, але я вибрав іншу дорогу.

Це був 2005 рік, мені було 17 років. Прогресивний підліток, який ще багато чого не розумів у цьому житті. Мені потрібні були гроші, щоб грати в автомати, в карти.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

У мене був джентльменський набір статей: розбій, грабіж і хуліганка. Посадили на чотири місяці в СІЗО у 17 років, луганського централу. Там страх, там можна загубитися і забутися. Люди не повертаються, ні в якому вигляді вже.

Спорт врятував моє життя. Я зрозумів, що в боксі можна багато чого досягти. Я відмовився від грабежів, від розбою, тренувався два рази на день і проводив на тренуваннях по дві-три години, щоб досягти своєї мети – олімпійської.

П'єдестал не опишеш, сам фінальний бій не опишеш. Там тільки треба бути і відчути. Там є легкість, що не передається нічим.

Хочу звернутися до всіх хлопців, які займаються дурницями на вулиці: кидайте свої шкідливі звички, приходьте в тренувальні зали. Там можна змінити своє життя", - відверто розповів Берінчик.

Берінчик і його напарниця Катерина Білявська станцювали у цьому випуску шоу хіп-хоп, і змогли пройти далі.

Нагадаємо, в минулих ефірах Берінчик вразив суддів віденським вальсом та номером у стилі фристайл.

Напередодні старту шоу Берінчик поділився планами, а також розповів про підготовку.

"Зараз готуюся до участі в шоу "Танці з зірками". Вже десь півтора місяці тренуюся. Дуже важко, звичайно.

Чи не буду схожий на Комарова? Ні, у мене є координація, віра в себе і хороший тренерський штаб, який мене тренує. Поки що за умовами контракту називати ім'я тренера не можу.

Цілі в шоу? На всіх змаганнях, яких я брав участь, я намагався привезти медаль. Тому мета – як мінімум фінал.

Коли знову на ринг? Найближчим часом ми зустрінемося з промоутером Олександром Красюком, щоб обговорити плани на майбутній бій. Поки все йде до того, що поєдинок буде взимку. Можливо, в грудні.

У мене була невелика травма, зараз проходжу реабілітацію і до грудня маю бути готовий", – розповів Денис в інтерв'ю iSport.ua.

Денис Берінчик
Денис Берінчик

Як повідомляв Знай.ua, Беллью зізнався, що сказав Усику в рингу.