Чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) зізнався, що хотів би повести бій у Великобританії.

"Мені подобається у Великобританії, хочу тут побоксувати. Кемпбелл? Все можливо. В майбутньому це може бути цікавим боєм для мене.

Майки Гарсія? Після Педраси це був би хороший варіант. Він – топ-боксер, велике ім'я, завдяки якому покращиться мій спадок в боксі", – заявив Ломаченко.

Нагадаємо, Василь Ломаченко проведе свій наступний бій 8 грудня проти володаря титулу WBO Хосе Педраси. Бій пройде в Madison Square Garden у Нью-Йорку.

Ломаченко оцінив свого майбутнього суперника, а також розповів, як буде готуватися до поєдинку.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"У поєдинку між Бельтраном і Педрасою я нікому не віддавав перевагу. Розумів, що шанси приблизно 50 на 50. Десь більше схилявся до перемоги Педрасы, але розумів, що Раймундо міг в одну мить все перевернути.

Особисто для мене бій з Бельтраном був б цікавіше. Це боксер, який йде і хоче боксувати, хоче битися, показувати справжній бокс. З такими боксерами цікавіше боксувати, з такими боксерами ти можеш себе розкрити.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Педраса - це такий спортсмен, який сушить бій. Девіс з ним розібрався без проблем, тому я сумніваюся, що він мені якісь великі труднощі складе. Але, в будь-якому випадку, я буду готуватися до нього як до чемпіонського бою", – розповів Ломаченко в інтерв'ю LOMA Official TV.

Нагадаємо, абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) і Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) увійшли до топ-10 рейтингу найкращих боксерів незалежно від вагової категорії, складеного авторитетним порталом BoxRec.

Олександр Усик
Олександр Усик

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.