Власник лондонського Челсі Роман Абрамович відчуває труднощі з продовженням британської візи і турбується про розширення американських санкцій на свою адресу.

У зв'язку з цим російський бізнесмен збирається продати лондонський клуб. Раніше Абрамович вже відхилив пропозицію про продаж "аристократів" за 2,57 мільярда євро і подумує про те, щоб виручити більше грошей. Про це пишуть джерела Bloomberg, знайомі з ходом переговорів.

Зазначимо, що Абрамович найняв консалтингову групу з нью-йоркського інвестиційного банку Raine Group LLC, щоб фахівці оцінили поточну вартість клубу. Абрамович вважає, що Челсі коштує приблизно 3,36 мільярда євро.

Представники підприємця відмовили в коментарях Bloomberg і направили їх до адвокатів власника Челсі. Юристи також відмовилися від будь-яких слів для журналістів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Якщо хтось купить лондонський клуб за такі космічні гроші, сума 3,36 млрд євро стане рекордною для продажу спортивних клубів у світі.

У 2003-му році Абрамович придбав Челсі за 156 мільйонів євро і за 15 років володіння вклав у клуб приблизно 1,23 мільярда євро.

Модрич став кращим

На церемонії The Best FIFA Football Awards в Лондоні півзахисник мадридського Реала і збірної Хорватії Лука Модрич отримав нагороду кращого гравця року ФІФА.

У складі "галактікос" Модрич виграв Лігу чемпіонів, а разом з Хорватією дійшов до фіналу чемпіонату світу, де балканці програли Франції.

Лука Модрич випередив португальця Кріштіану Роналду і єгиптянина Мохаммеда Салаха.

До цього приз The Best FIFA Football Awards в номінації "кращий гравець" двічі вигравав Кріштіану Роналду. А "Золотий м'яч", починаючи з 2008-го року вигравали або Роналду, або Ліонель Мессі. До Модрича, крім португальця і аргентинця, в 2007-му році кращим футболістом світу став бразильський атакуючий півзахисник Кака.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.