Екс-воротар лондонського Арсеналу та збірної Англії Девід Сімен побував на церемонії нагородження The Best FIFA Football Awards, де з'ясувалося, що любителі футболу досі пам'ятають божевільний гол у ворота збірної Англії від бразильця Роналдіньо на чемпіонаті світу-2002. Тоді рамку англійців захищав якраз Девід Сімен, якому закинув м'яч за комір латиноамериканець.

55-річному екс-воротарю в понеділок у Лондоні згадали один з найбільш прикрих епізодів його ігрової кар'єри.

Сімен йшов по зеленій доріжці на вручення нагород ФІФА The Best, коли один з фанатів почав кричати "Роналдіньо, Роналдіньо", натякаючи на гол бразильця у ворота англійця на Мундіалі-2002.

Легендарний голкіпер "канонірів" та "трьох левів" відреагував з гумором. Спочатку Девід посміявся, а потім з посмішкою на обличчі показав вболівальнику середній палець.

Модрич став кращим

На церемонії The Best FIFA Football Awards в Лондоні півзахисник мадридського Реала і збірної Хорватії Лука Модрич отримав нагороду кращого гравця року ФІФА.

У складі "галактікос" Модрич виграв Лігу чемпіонів, а разом з Хорватією дійшов до фіналу чемпіонату світу, де балканці програли Франції.

Лука Модрич випередив португальця Кріштіану Роналду і єгиптянина Мохаммеда Салаха.

До цього приз The Best FIFA Football Awards в номінації "кращий гравець" двічі вигравав Кріштіану Роналду. А "Золотий м'яч", починаючи з 2008-го року вигравали або Роналду, або Ліонель Мессі. До Модрича, крім португальця і аргентинця, в 2007-му році кращим футболістом світу став бразильський атакуючий півзахисник Кака.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.