Бій між чемпіоном світу в легкій вазі за версією WBA українцем Василем Ломаченко (11-1, 9 КО) і володарем поясу WBО пуерторіканцем Хосе Педрасою (25-1, 12 КО) відбудеться 8-го грудня в Нью-Йорку, повідомляє промоутерська компанія Top Rank.

Поєдинок на арені "Madison Square Garden" стане головною подією вечора. В цьому бою обидва боксери вперше будуть захищати чемпіонські титули в легкій вазі. Ломаченко проведе третій бій у театрі Madison Square Garden. Раніше він перемагав там Гільєрмо Рігондо і Хорхе Лінареса.

Ломаченко оцінив свого майбутнього суперника, а також розповів, як буде готуватися до поєдинку.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"У поєдинку між Бельтраном і Педрасою я нікому не віддавав перевагу. Розумів, що шанси приблизно 50 на 50. Десь більше схилявся до перемоги Педрасы, але розумів, що Раймундо міг в одну мить все перевернути.

Особисто для мене бій з Бельтраном був б цікавіше. Це боксер, який йде і хоче боксувати, хоче битися, показувати справжній бокс. З такими боксерами цікавіше боксувати, з такими боксерами ти можеш себе розкрити.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Педраса - це такий спортсмен, який сушить бій. Девіс з ним розібрався без проблем, тому я сумніваюся, що він мені якісь великі труднощі складе. Але, в будь-якому випадку, я буду готуватися до нього як до чемпіонського бою", – розповів Ломаченко в інтерв'ю LOMA Official TV.

Нагадаємо, абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) і Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) увійшли до топ-10 рейтингу найкращих боксерів незалежно від вагової категорії, складеного авторитетним порталом BoxRec.

Олександр Усик
Олександр Усик

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.