Футболку екс-півзахисника збірної Франції Зінедіна Зідана продадуть на аукціоні.

Цінність речі в тому, що саме в ній був одягнений Зізу у фінальному матчі чемпіонату світу-1998, в якому він забив два голи, що дозволили тоді Франції стати чемпіоном. Та зустріч пройшла 12 липня 1998 року на "Стад де Франс" і завершилася перемогою французів з рахунком 3:0!

Футболку екс-тренера мадридського Реала жодного разу не прали, тому, за словами організаторів аукціону, на ній залишилися сліди поту легендарного футболіста.

Торги відбудуться 13 жовтня в аукціонному домі Drouot. За лот від знаменитого гравця планують виручити 20-40 тисяч євро.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поразка екс-команди Реала

Мадридський "Реал" програв "Севільї" у центральному матчі шостого туру Ла Ліги, забивши 3 голи в першому таймі.

Дубль в активі Андре Сілви, ще один гол забив Бен Йеддер. На 17-й хвилині першого тайму Сілва забив перший гол, а вже на 21-й хвилині став автором другого голу. У другому таймі господарі поля втримали результат.

Зараз обидві команди продовжують лідирувати в Прикладі з 13 очками. "Севілья" піднялася на 4 місце.

Севілья – Реал 3:0

Голи: Андре Сілва, 17, 21, Бен Йеддер, 39

Севілья: Вацлік – Каррісу, Кьяєр, Гомес – Навас, Сарабіа, Банега (Меса, 90+1), Ф. Васкес, Арана (Ноліто, 85) – Андре Сілва, Бен Йеддер (Промес, 69)

Реал: Куртуа – Начо (Л. Васкес, 59), Варан, Рамос, Марсело – Модріч (Себальос, 71), Каземіро, Кроос – Бейл, Бензема (Діас, 59), Асенсио

Попередження: Ф. Васкес, Банега, Сарабія – Бейл, Модріч, Кроос, Діас

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивым голом у матчі MLS.