У матчі 10-го туру Прем'єр-ліги України Шахтар грав у Львові, на стадіоні "Україна", з Карпатами.

Галицька команда поступилася в домашній зустрічі з непристойним рахунком 1:6. За донеччан м'ячі забивали Ярослав Ракицький, Фернандо Дос Сантос Педро, Жуніор Мораєс, Микола Матвієнко і Марлос, який записав у свій актив дубль.

Карпати змогли порадувати фанатів голом престижу. На 92-й хвилині точним ударом відзначився Мар'ян Швед, який також оформив дубль у ворота Динамо в переможній грі Прем'єр-ліги України (0:2).

Шахтар 2 жовтня в рамках 2-го туру групового раунду Ліги чемпіонів зіграє з Ліоном у Франції.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Голландець в Україні

25-річний нідерландський півзахисник Роберт Мутцерс став гравцем одеського Чорноморця. Профіль голландця вже з'явився на офіційному сайті Прем'єр-ліги України.

До "моряків" Мутцерс захищав кольори Дордрехта, який грає в Першому дивізіоні Нідерландів.

У 35-ти поєдинках Мутцерс забив 12 м'ячів і зробив три результативні передачі. Перед Дордрехтом вінгер виступав за аматорський клуб Трефферс.

Ще одне підсилення Чорноморця

Український захисник Андрій Міщенко підписав контракт з ФК Чорноморець. 27-річний футболіст вже внесений Прем'єр-лігою в заявку клубу на поточний сезон.

У Чорноморці він виступатиме під номером 33.

Міщенко виступав за "Гірник-Спорт" Комсомольськ, "Сталь" Алчевськ, ФК "Севастополь", "Олімпік" Донецьк, "Маккабі" (Нетанія, Ізраїль), "Хапоель" (Ашкелон, Ізраїль).

Всього в УПЛ провів 20 ігор, в Кубку України – 9. У першій лізі чемпіонату України зіграв 50 матчів (забив 2 голи). У вищому дивізіоні Ізраїлю – 43 (2).

Як повідомляв портал Знай.ua, Коноплянка став найкращим гравцем Шальке.