Під час матчу чемпіонату Іспанії з футболу між Ейбаром і Севільєю (1:3) стався епізод за участю фанатів.

Після того, як аргентинський півзахисник Севільї Евер Банега забив гол у ворота басків, севільські фанати почали активно святкувати взяття воріт. У зв'язку з цим огорожу західної трибуни стадіону "Іпуруа" обвалилося. Близько 30 осіб, не втримавши рівновагу, випали на поле. Усім постраждалим була надана допомога. Матч був зупинений на 8 хвилин, поки на полі та трибунах наводили порядок.

Ейбар почав грати в Прімері Іспанії з 2014-го року. Ла Ліга пішла на зустріч баскам, чий стадіон не дуже відповідав вимогам, замість поступової реконструкції арени. На початку 2017-го року, після ремонту східної трибуни стадіон може вміщати 7000 уболівальників, хоча раніше ця цифра була 5100. Західна трибуна, на якій стався обвал, повинна бути реконструйована в грудні цього року.

Мадридське дербі

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

29 вересня в матчі 7-го туру іспанської Ла Ліги Реал на "Сантьяго Бернабеу" грав з Атлетіко в рамках мадридського дербі.

Як часто і буває в матчах між "галактікос" і "матрацниками", ігри виходять не особливо гольовими. Цього разу вийшло так само. Ні команда Юлена Лопетегі, ні команда Дієго Сімеоне не змогли відзначитися точними ударами.

Як підсумок, нічия 0:0, після якої Реал з 14 очками йде другим у турнірній таблиці Прімери Іспанії, а Атлетіко з 12 балами розташувався на четвертій сходинці.

На 88-й хвилині поєдинку, а на поле вийшов бразильський півзахисник Реала Вінісіус Жуніор, який замінив Каріма Бензема. Латиноамериканець став першим гравцем 2000-го року народження, який зіграв за мадридську команду в офіційному матчі, повідомляє Opta.

Відзначимо, що Реал не забиває м'ячів вже в двох матчах поспіль. Раніше "вершкові" програли на виїзді Севільї з рахунком 3:0.

Таке антидосягнення у Реала було ще 7 років тому, коли у вересні 2011-го року команда під керівництвом Жозе Моурінью поступилася Леванте (0:1) і зіграла внічию з Расінгом (0:0). До речі в тому сезоні мадридці змогли стати чемпіонами Іспанії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Реал програв Севільї у центральному матчі шостого туру Ла Ліги.