29 вересня у київському Палаці спорту відбувся масштабний міжнародний турнір по змішаним бойовим мистецтвам міжнародної ліги World Warriors Fighting Championship – WWFC 12.

В рамках турніру WWFC 12 відбулося 14 видовищних поєдинків, включаючи три бої за титули чемпіона світу за версією WWFC.

WWFC 12
WWFC 12

У головному бою вечора чемпіон світу WWFC у важкій вазі Сергій "Полярний Ведмідь" Співак вдруге захистив свій титул.

Сергій "Полярний Ведмідь" Співак
Сергій "Полярний Ведмідь" Співак

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Співак в першому раунді здобув перемогу над досвідченим американцем Тоні Лопесом. Американець намагався взяти Сергія з наскоку, провівши кілька різких випадів, але безуспішно. Співак відповів затяжною серією, відтіснивши суперника до сітки, після чого почав розбивати американця ліктями і колінами в голову. Співак зумів провести два тэйкдауни, і виконав больовий прийом на шию, після чого Лопес здався.

WWFC 12
WWFC 12

В соголовному поєдинку боєць з Молдови Міхай Котруце завоював вакантний титул чемпіона світу WWFC в напівсередній вазі, швидко впоравшись з албанцем Арбером Мураті.

WWFC 12
WWFC 12

Ще один вакантний чемпіонський титул WWFC був розіграний в найлегшій вазі між українцями Теймуром Рагимовым і Олександром Барабашом. Успішні моменти були в обох бійців, але Теймур все ж виглядав переконливіше, кілька раз відправляючи суперника в нокдауни. Перевага Рагімова наростала від раунду до раунду, і в результаті у фінальному раунді Теймур добив суперника в партері.

WWFC 12
WWFC 12

Ще одна українка, Світлана Гоцик, провела яскравий бій, повернувши свій чемпіонський титул WWFC у легкій вазі (до 52 кг). Гоцик не залишила своїй суперниці з Узбекистану Умуткан Айтиєвій жоного шансу, відправивши її в нокаут чітким лівим боковим в голову.

Нагадаємо, 6 жовтня чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (26-0) проведе бій проти екс-чемпіона Конора Макгрегора (21-3).

Бій Макгрегор - Нурмагомедов відбудеться на UFC 229. Це буде перший захист титулу для Нурмагомедова.

Бій Макгрегор - Нурмагомедов
Бій Макгрегор - Нурмагомедов

Квитки на бій Макгрегор – Нурмагомедов розкупили за рекордний час – всього за три хвилини. Зазначимо, що найдешевший квиток коштував 205 доларів, найдорожчий – 2505 доларів.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Конора Макгрегора подали до суду.