Новим головним тренером донецького Олімпіка став колишній захисник Шахтаря В'ячеслав Шевчук. До речі, раніше Шевчук працював з молодіжною командою "гірників". Також екс-футболіст збірної України був експертом на телеканалі "Футбол".

Асистувати Шевчуку буде екс-півзахисник Динамо, Дніпра і збірної України Руслан Ротань.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Сьогодні стало відомо про те, що Роман Санжар покинув пост головного тренера Олімпіка. Президент донеччан Владислав Гельзін заявив, що рішення піти з Олімпіка прийняв безпосередньо Роман Санжар.

Поразка Олімпіка від Олександрії

29 вересня в Києві на стадіоні імені Валерія Лобановського Олімпік грав з Олександрією.

На перерву команди пішли з перевагою донецької команди, яка вела з рахунком 2:1. За Олімпік м'ячі забивали Віталій Кольцов і Сергій Політило, в складі Олександрії точним ударом відзначився Дмитро Шастал.

У другій половині зустрічі олександрійці змогли зробити камбек і виграли матч. За команду Володимира Шарана м'ячі забили Євген Банада та Василь Грицук з пенальті.

Олександрія залишилася в трійці лідерів УПЛ, а Олімпік розташовується в середині турнірної таблиці Прем'єр-ліги України.

Прем'єр-ліга України. 10-й тур

Олімпік (Донецьк) - Олександрія (Олександрія) - 2:3 (2:1)

Голи: Кольцов, 11, Політило, 29 - Шастал, 26, Банада, 73, Грицук, 88 (з пенальті).

Як повідомляв портал Знай.ua, 28 вересня відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України.